Programi pėr pėrmbarim dhe legjislacion komercial

Radio Emisionet

  • Qendra e ndermjetesimit

    Qendra e ndermjetesimit...Lexo mė shumė
  • Kujtim Kerveshi nė Radio Dukagjini

    Kujtim Kerveshi nė Radio Dukagjini...Lexo mė shumė
Program Sheets